Klasična u Močvari #3 – Radionica zvuka i scenske rasvjete u Klasičnoj gimnaziji

U sklopu 14. ciklusa Močvarnog Laboratorija nastavlja se uspješna suradnja Udruženja za razvoj kulture „URK“ s Klasičnom gimnazijom u Zagrebu, Školom primijenjene umjetnosti i dizajna – ŠPUD Zagreb i UBU – Udruga bivših učenika Škole primijenjene umjetnosti i dizajna kao i naš sada već tradicionalni zajednički program „Klasična u Močvari“ i „Primijenjena u Močvari“.

Očekuje nas veliki broj zajedničkih aktivnosti, radionica, koncerata i što je najvažnije lijepog druženja s učenicima i profesorima.

Imamo i jednu jako lijepu vijest od ove godine.

Klasična gimnazija je dobila novu super uređenu dvoranu za programe u školi pa tako u sklopu Močvarnog laboratorija već 9. ožujka krećemo s radionicama zvuka i scenske rasvjete za učenike i učenice Klasične gimnazije i ŠPUD-a.

Radionica je namijenjena za sve učenike i učenice koji imaju želju jednog dana postati ton ili majstori scenske rasvjete ili su na samom početku tog puta, kao i sve koje zanima što to sve tonac i „lightman“ rade i kako to rade.

Voditelji radionice: Filip Pacak i Andrija Santro

Voditelji projekta i koordinatori: Boris Anić, Mislav Gjurašin, Bernarda Cesar, Marija Juza, Filip Pintarić, Sanjin Hasanefendić, Danijel Badanjak.