Prijavi se!!!

Upute za prijavljivanje

Da bi se prijavio na Močvarni Laboratorij potrebno je da ispuniš online prijavnicu. Sigurno grašci znoja oblijevaju tvoje čelo i strah te izjeda iznutra… ali zato smo mi tu.
Predstavljamo našu uputu za prijavljivanje… ta-da…

Da bi olakšali prijave najbolje da krenemo po točkama prijavnice koje trebaš ispunit:

1. TVOJE IME I PREZIME
Ne može biti lakše od toga no za svaki slučaj da detaljiziramo. Trebamo tvoje puno ime i prezime, znači ne nadimak po kojem te znaju u kvartu, ne tvoj skype name, ne tvoje ime na facebooku nego ime i prezime. Ako zaglaviš pogledaj na osobnoj, indexu, pokazu, x-ici ili tako nečemu:)…

2. E-MAIL
Potrebna nam je tvoja e-mail adresa. Načelno kad stvar krene komunikacija se dešava sa voditeljima na radionicama, no prije toga mi komuniciramo sa participantima isključivo preko e-maila. Znači trebamo e-mail adresu koju redovito provjeravaš kako bi mogli komunicirati s tobom.

3. TVOJ BROJ MOBITELA ILI TELEFONA
U većini slučajevima participanti komuniciraju sa voditeljima ili putem e-maila. No nekad se desi neka nepredviđena okolnost i potrebno nam je doći do tebe hitno (npr. voditelj je bolestan i otkazao termin ili mećava je zamela cijeli grad ili vanzemaljci napadaju ili što već drugo može poći po zlu). U tim slučajevima nam dobro dođe broj tvojeg mobitela kako bi mogli doći do tebe. Najbolje bi bilo da dobijemo broj tvojeg mobitela. No u slučaju da nemaš mobitel može i fixni.

4. IZABERI RADIONICU
Da bi se prijavio moraš izabrati radionicu koju želiš pohađati.

7. AKO IMAŠ NEŠTO ZA NAPISATI
U slučaju da imaš neke napomene ili si tip osobe koja voli pričati i pisati.

8. POŠALJI
Kad na to klikneš onda magični Internet pošalje tvoju prijavu nama… šta ti je tehnologija.

Tri napomene za kraj

NAPOMENA PRVA
Kada pošalješ svoju prijavu prijavljen si na Močvarni Laboratorij… nevjerojatno, šta ne? No kako su radionice besplatne ljudi nekad ne shvaćaju da su na sebe preuzeli neku obvezu i prijavljuju se bez da razmisle da li to uistinu žele i mogu. Znači to što je radionica besplatna ne znači da ne nosi sa sobom neke određene odgovornosti. Potrebno je da redovito dolaziš na radionicu, nema smisla da se prijaviš ako nisi 100% siguran da ćeš moći doći na svaki termin. Sigurno si sad misliš “pa šta mi oni mogu”. Imaš pravo. Mi nemamo nikakvo sredstvo prisile nad tobom. Niti želimo nekoga prisiljavati da radi nešto što ne želi. Jedino što nam ostaje ovaj pokušaj usađivanja krivnje i prijeki pogled ili mail u slučaju da odustaneš:). Znači prije nego što klikneš šalji dobro razmisli da li možeš preuzeti na sebe obvezu koja dolazi sa prijavom. Na kraju ti zauzimaš mjesto koje je netko drugi mogao zauzeti u da se ti nisi prijavio.

NAPOMENA DRUGA
Svi podatci koje si dao su povjerljivi i neće se dijeliti ili objavljivati. Nama su oni potrebni samo da bi mogli izvršiti prijavu i komunicirati s tobom za vrijeme trajanja projekta.

NAPOMENA TREĆA
Hvala što si se odlučio krenuti na naše radionice. Nadamo se da će ispuniti tvoja očekivanja.

Prijavnica

Ako si sve ovo gore pročitao, spreman si za našu zloglasnu prijavnicu.

Tvoje ime i prezime (obavezno)

Tvoj email (obavezno)

Tvoj broj mobitela ili telefona (obavezno)

Izaberi radionicu (obavezno)

Ako imaš nešto za napisati (opcionalno)