„VEGE PROLJEĆE NA TANJURU“
Kada priroda raste ubrzano u prevladavajućoj energiji drveta i nama je prava prilika za osobni razvoj.
Produbite znanje o tome kako se proljeću prilagoditi prehranom.
Kao što energija u prirodi postaje laganija i poletnija takva treba biti i naša prehrana u proljeće. Iz tog razloga najbolje je koristiti manje masnoća i slanih začina, uzimati više tekućine i zelenog lisnatog povrća punog klorofilom. Kada se tijelo čisti šećeri su loš odabir, a u proljeće pogoršavaju razne alergije te potiču pojavu „proljetnog umora“.
Pridružite nam se u proljetnom buđenju uz svježe i šarene tanjure !!!
Radionica kuhanja:
– vesela okrepljujuća juha
– bogata šarena salata
– puding „Proljetna bomba“
– napitak iznenađenja
Naučit ćemo koja je žitarica najbolji „čistač“ za naš organizam, kojoj mahunarki dati prednost u ovom godišnjem dobu, način na koji pripremamo povrće, koje su najbolje masnoće , kako napraviti odličan desert od ostatka žitarice i još puno korisnih detalja.
Voditeljica: Branka Blašković – udruga “Laganela”
Termin održavanja radionice: subota 13.4. od 12:00 do 16:00 sati.